Zabıta Teşkilatımızın 194. Kuruluş Yıldönümü mesajı
03/09/2020

Başkanımız Ayhan AKBABA Zabıta Teşkilatımızın Kuruluşunun 194. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında zabıtaların daha yaşanabilir bir Karakoçan için gayret gösteren kahramanlar olduğunu belirten AKBABA mesajında şu düşüncelere yer verdi: “Zabıta Haftası’nın 194. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, köklü teşkilatımızın Karakoçan Belediyesi’nde görev yapan özverili ve çalışkan zabıtalarını kutlarım. Zabıtalarımız tarafından, Karakoçan’da halkın sağlığı, huzuru ve güvenliği için gösterilen özveri her türlü takdirin üzerindedir. Onlar, yaşanabilir bir Karakoçan için gayret gösteren kahramanlardır. Eminim zabıtamız vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olarak daha nice başarılara imza atacaktır. Başta Karakoçan Belediyesinde görev yapan zabıtalarımız olmak üzere ülkemizin tüm zabıtalarının haftasını kutluyor, kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum.”