Millet Bahçemizde 1000 Fidan toprakla buluştu.
11/11/2020

Millet Bahçemizde 1000 Fidan toprakla buluştu.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla “Bugün Fidan Yarın Nefes “ kampanyasında Millet Bahçemizde yaklaşık 1000 fidan toprakla buluştu. Programa Kaymakam Abdullah Şahin, Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, İlçe Jandarma Komutanı Resul Çot, kurum amirleri, Stk Temsilcileri ve Öğrenciler katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ayhan Akbaba şu ifadeleri kullandı.  ‘Her yıl uygulanan bu uygulamayı bu yıl millet bahçemizde yapılması talebini Orman Bölge Müdürümüze ve Kaymakamımıza bildirmiştik. Sağolsunlar kendileri de bunu uygun gördüler. Toplam 1000 ağaç millet bahçemizde toprakla buluşacak. Kampanyanın ilçemize faydalı olmasını temenni ediyorum. ’dedi

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Abdullah Şahin şu ifadeleri kullandı. “ Ağaçlar bizim geleceğimiz bugün bizde Karakoçan Belediyesi Millet Bahçesinde ağaçlandırma etkinliğine katılacağız. İnşallah bu etkinliğimiz ileriki günlerde de devam edecek. İnşallah ilçemizi daha yeşil bir hale getirmek için Orman şefliğimiz ve belediyemizle beraber çalışmalarımız devam edecek’ dedi.