Katı Atık Transfer çalışmaları başladı
11/08/2020

Başkanımız Ayhan Akbaba 31 Mart yerel seçimleri öncesi vermiş olduğu ilçemiz çöplüğünün kapatılması ve çöplerin uygun şekilde istiflenmesi sözünü yerine getirdi. Başkanımızın, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda hibe olarak almış olduğu Katı Atık Transfer aracı ve ilçemiz Hamzalı köyü sınırları içerisinde yapılan Katı Atık Transfer Merkezi ile bir vaadi daha yerine geldi.

İlk transferi 11.08.2020 Salı günü gerçekleştirilen katı atıkların transferine Başkan Akbaba’da eşlik etti. Başkan Akbaba “ Hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Çevremize büyük ölçüde zarar veren istiflemeden ilçemizi kurtardık. Milletvekillerimize ve Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ediyorum” dedi