Karakoçan’ın 80 yıllık sorunu çözülüyor mu?
09/12/2019

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Karakoçan’ın yaklaşık 80 yıldır çözüm bekleyen bir sorununu gündeme getirdi.

SOSYAL MEDYADAN BİLGİLENDİRME YAPILDI

Konuyla ilgili sosyal medya beğeni sayfasından bilgilendirme de bulunan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut şu görüşlere yer verdi:
“Karakoçan ilçemizin 80 yıllık sorunu olan Yenimahalle, Kırkpınar ve Karşıyaka Mahallelerinin %60’ını kapsayan 3010 dönümlük tapu sorununun çözüme kavuşması için Elazığ İl Başkanımız Ramazan Gürgöze ile birlikte Adalet Bakanımız Sn. Abdulhamit Gül ile görüştük. Sorunun çözümü konusunda süreci başlatacağını söyleyen Adalet Bakanımıza yakın ilgisi ve hassasiyetinden dolayı teşekkür ederiz.”

KARAKOÇAN BELEDİYE BAŞKANI AKBABA’DAN TEŞEKKÜR

MKYK Üyesi Milletvekili Bulut’un bu açıklamasının ardından kendi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba’da konuyla ilgili duyduğu memnuniyetini  dile getirdi:

KARAKOÇAN TARİHİNE ALTIN HARFLERLE GEÇECEKSİNİZ

Akbaba'nın açıklaması şöyle:

“Sayın Milletvekilim Metin Bulut ve Sayın İl Başkanım Ramazan Gürgöze... İlçemizin 80 yıllık bu sorunun çözümü için yaptığınız bu girişimi Karakoçan olarak ayakta alkışlıyoruz. Bu  sorunumuz çözülürse Karakoçan tarihine altın harflerle geçeceksiniz. Karakoçan adına Teşekkürler Sayın Vekilim, Teşekkürler Sayın İl Başkanım...”