Karakoçan Belediyesi Tekstil Atölyesi Yapım Çalışmaları Devam Ediyor.
06/06/2022

Belediyemiz ve Fırat Kalkınma Ajansının ortak yürütmüş olduğu Karakoçan Tekstil Atölyesi projesi yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Akbaba “ Yakın zamanda tamamlanacak olan Tekstil Atölyesi projemiz ile ilçemizdeki işsizlik sorununun büyük bir bölümünü çözmüş olacağız. İlçemizde ilk defa böyle bir projeye imza atmış bir belediye başkanı olarak halkımıza verdiğimiz tüm sözlerimizi yerine getirmeye çalışacağız.

İlçemizin kilit sorunları olan merkez trafiğini çözmek amacıyla yapmış olduğumuz Munzur Caddesi Çevre Yolu projesi ve Vahşi çöp depolama alanını sonlandırıp çöplerimizi Çöpten Elektrik üretim tesisine yollayarak ilçemizin kanayan yaralarına el atmış olduk. İnşallah görev süremizin kalan kısmında vermiş olduğumuz sözlerin %100 ünü yapma hedefinde devam ediyoruz.” Dedi.