GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ İÇİN MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YER TAHSİSİ YAPILDI.
09/12/2019

Karakoçan Belediyesi hem çevreci hem de kârlı yatırımları Karakoçan’a kazandırmak için harekete geçti. Sosyal medya hesaplarını son derece aktif kullanan Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, ilçelerine yönelik projeleri sosyal medya aracılığı ile paylaşmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde Başkan Akbaba, ilçede sıfır atık tesisi kurmayı düşündüklerini ifade etmişti.  Önceki günde Akbaba,  ilçede güneş enerji santrali kurmak için gerekli yazışmaların yapıldığını vurguladı.

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, ilçelerine hem çevreci hem de kârlı yatırımlar kazandırmak adına mesai harcıyor. Bu güzel gelişmeleri de sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor.

GİRİŞİMLER OLUMLU SONUÇ VERDİ!
Çevreyi düşünen ve ilçeye kâr sağlayacak projelere adım atmaya ve bu projeleri ete kemiğe büründürmek adına mesai harcayan Başkan Akbaba’da güneş enerji sistemi kurulması noktasında arsa taleplerine, ilgili kurumdan olumlu yanıt geldiğini de yine sosyal medya hesapları aracılığıyla duyurdu. Başkan Akbaba, “Belediye olarak yakın zamanda kendi elektriğimizi kendimiz üreteceğiz. Projesi bitme aşamasında olan güneş enerji santralimizin yer tahsisi Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı. Sürece katkı ve desteklerinden ötürü Elazığ Milletvekillerimiz Sayın Metin Bulut, Sayın Sermin Balık, Sayın Z.Tolga Ağar ve Sayın Zülfü Demirbağ ve İl Başkanım Sayın Ramazan Gürgöze’ye teşekkür ediyorum. Güzel olacak güzel” dedi.