Eylül Ayı Meclis görüşmeleri başladı.
02/09/2020 07/09/2021

Eylül ayı meclis görüşmelerine Başkanımız Ayhan Akbaba Başkanlığında 02.09.2020 Çarşamba günü saat 10.00 da Belediyemiz toplantı salonunda başlandı.

GÜNDEM MADDELERİ:

1. İmar Konularının Görüşülmesi
  2. Cadde ve Sokak Adlandırılma yapılması
  3. Mevcut sokak isminin değişmesi

İlçemizde yeni imara açılan 120 cadde, sokak ve bulvara yeni isim verilirken, 1 sokak ismide değiştirildi. Başkanımız Ayhan Akbaba yapmış olduğu açıklamada “Eylül ayı Meclis Toplantımızı yaparak, İmara açılmış 120 yeni sokağımızın ismini belirliyoruz.

Tepe Mahallemizde bir sokağa yakın zamanda vefat eden Esnaf odası başkanımızı unutturmamak için “TAHSİN AYDIN SOKAĞI” olmasına karar verdik.

Gençlerimizden gelen yoğun talebe duyarsız kalmayarak, Yeni Mahallede Gültepe Mezarlığı ile Peri Vadisi arasında kalan Fidanlık Sokağı ismini ise topluma mal olan değerimizi hatıralarda tutmak ve yaşatmak için “GRASS YAŞAR SOKAĞI” olarak değiştirdik.” Dedi.