Başkanımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
07/03/2020

8 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba:

Kadınların her alanda önemli görevler üstlendiğini belirterek, bütün kadınların Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınların, aile kurumunun temel taşı olduğunu kaydeden Başkan Akbaba mesajında şunlara değindi:

“Gerek dinimiz, gerekse de milletimiz; kadını her zaman baş tacı etmiş ve onlara büyük değer vermiştir. Kadınlarımız; aile kurumunun baş mimarıdır. Fedakârlığı, sevecenliği, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı, hayatın her alanlarında etkin bir şekilde görmek, bizleri sevindirmektedir. Kadınlarımızın ve kız çocuklarımızın gerekli eğitimleri alarak yaşamın her kademesine daha fazla katılması en büyük arzularımızdan bir tanesidir.

Belediye Başkanı Akbaba: Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım saygılar sunarım” dedi.