Başkanımız Ayhan AKBABA'nın Ramazan Bayramı Mesajı
23/05/2020 14/05/2021

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan AKBABA’nın Ramazan Bayramı mesajı şöyle: “Bizleri manevi iklimin bereketinde birleştiren mübarek Ramazan ayını geride bıraktık.Koronavirüs salgını sebebiyle buruk yaşadığımız mübarek günlerde hep birlikte buluşamasak da; merhamet ve sabır duygularıyla, paylaşarak, rahmeti ve bereketi yaşadık.

Yaşanan sıkıntılar sonucu zor durumda kalan kardeşlerimizin ellerinden tutmak için ilçemizde ve ülkemizde tam bir hayır yarışına dönen Ramazan ayında dünyanın her yerinde açlık ve yokluk çeken kardeşlerimiz için de herkes elinden gelen desteği verdi. Şimdi gönül birliği içinde bayramı idrak ediyoruz.

Hepinizin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Ramazan ayında milletçe aynı duygular, aynı düşünceler, aynı hassasiyetler içinde muhteşem bir arınma ve yücelme fırsatını en güzel şekilde değerlendirerek bayrama eriştik. Ramazan ayında edindiğimiz güzel duyguları tüm yıl boyunca yaşamak, hayatımıza bayram coşkusunu getirecek, sıkıntıları aşmamıza yardımcı olacaktır.