Başakşehir Belediye Başkanı Sn. Yasin Kartoğlu Belediyemizi Ziyaret Etti.
25/09/2021

Kardeş belediyemiz Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Yasin KARTOĞLU ve Başkan Yardımcılarımızı ilçemizi ziyaret etti. İlçemizde yapımını tamamladığımız Katı Atık Transfer Merkezi, BSK Sıcak Asfalt Yol Yapımı, Çevre Yolu 1. Etap, Millet Bahçesi ve Canlı Hayvan Pazarında incelemelerde bulunduktan sonra Yapımı devam eden Çevre Yolu 2. Etap çalışmalarını inceledi.

İlçemizde yapmayı planladıkları projeler hakkında açıklama yapan Başakşehir Belediye Başkanı Sayın Yasin KARTOĞLU “  Projeler ve destekler hakkında yapabileceklerimizi yakın zaman Karakoçan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan AKBABA tarafından açıklanacaktır.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Ayhan AKBABA ziyaret hakkında yaptığı açıklamada “ Kardeş Belediye Başkanımız Sayın Yasin KARTOĞLU beyefendiye ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Karakoçan ve Başakşehir ilçelerimize sadece kağıt üzerindeki bir kardeşlikten öte gönülden bir kardeşlik kuracağımızdan eminim. Sayın Başkanın ilçemizde gerçekleştirmek istedikleri projeler ile ilgili yakın zamanda açıklama yapacağım.” Dedi.